Megújult külsővel várunk az interneten!

Ha korábban már jártál az oldalunkon, akkor biztosan észrevetted, hogy nagyon megváltozott. Idejét láttuk a ráncfelvarrásnak!De mi is változott?

Megszüntettük a terméklistát

továbbra is jóformán bármit be tudsz szerezni nálunk, de mi fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot Veled, a Vevővel.

Külön figyelmet kapott a fotónyomtatás

úgy éreztük, hogy a méltán népszerű szolgáltatásunk megérdemel egy külön kis szekciót itt az oldalon. Ha már nyomtattunk Neked fotót, akkor te tudod a legjobban milyen szuper minőségben készítjük! Ha nem, akkor nézd meg az üzletünkben kitett csodálatos papírképeket és tégy egy próbát Te is!

Kibővítettük a tevékenységi köröket

habár már korábban is lehetett nálunk naptárat és egyéb fényképes ajándékokat készíttetni, most minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetünk rá! Beruháztunk pár profibb gépre, így most már igazi akasztós, spirálozott naptárt vehetsz át üzletünkben – a hamarosan rendelhető egyedi bögrékről és textil ajándékokról nem is beszélve.

Amit még tervezünk:

  • az Akciók menüpont alatt a saját valamint a gyártói ajánlatok lesznek megtalálhatók, naprakészen.
  • a Kapcsolat menüpont alatt találod a hivatalos adatokat, elérhetőségeinket és a hivatalos nyitvatartást.
  • a Híreink szekció alatt folyamatosan cikkezni fogunk ha netán szabadság, áramszünet miatt zárva lennénk. Mindemellett természetesen néhány termékteszt is felkerül majd, és igyekszünk a legfrissebb információkat hozni az IT világából, valamint üzletünkből.

Így mostantól ezzel a letisztult, mobilra is optimalizált oldallal fogadunk Téged – reméljük tetszik!