Epson nyomtatók 3 év garanciával!

Vásárolj 2017. március 31-ig a promócióban részt vevő Epson nyomtatók közül, majd regisztrálj az Epson honlapján a 3 év garanciáért!


epson-3ev-2015-small

Az Epson új, gyárilag külső tintatartályos rendszerei jelenleg a leggazdaságosabb nyomtatók, legyen szó egyszerű otthoni jegyzetnyomtatásról, vagy professzionális fotónyomtatásról.

Ha érdeklődtél már nálunk nyomtató után, akkor biztosan említettük, hogy mi is Epsonnal dolgozunk. Az L355 WiFi-s, színes, multifunkciós készülék bármikor bevetésre kész, legyen szó akár fénymásolásról vagy fotónyomtatásról!

Epson-EcoTank-L355-front

Tehát Liza (mert a gépeknek igenis van lelkük, így nálunk nevet is kapnak) új korában kicsivel több, mint 70.000 forintba került. Első olvasásra kicsit drágának tűnhet, de nézzük mit kaptunk cserébe a pénzünkért:

  • 180 darab fekete és 3×59 darab színes fúvókát
  • 5 760 x 1 440 dpi nyomtatási felbontást a tökéletes fotónyomatokért
  • Percenként maximum 33 oldal fekete, valamint 15 színes nyomatot (vázlat módban)
  • 1 200 x 2 400 dpi szkenner felbontást
  • WiFi csatlakozási lehetőséget, melynek segítségével akár telefonról is nyomtathatjuk fotóinkat, dokumentumainkat
  • Regisztrációt követően 36 hónap garanciát
  • Kezdésnek 6 tintapalackot, mellyel akár 12000 fekete oldalt, vagy 7500 színes oldalt tudunk nyomtatni

Mennyire vagyunk elégedettek vele? Nagyon!

Legtöbbször fotót nyomtatunk vele, az üzlet tele van plakátolva velük. Habár kicsit több, mint egy percet vesz igénybe egy 10 x 15 cm kép nyomtatása, a minőségre nem lehet panaszunk. Papírból igen sokfélét tud kezelni a fénymásoló papíron kívül, nyomtathatsz vele borítékot, fényképet, képeslapot, esküvői meghívót vagy akár szalvétát is (ez már igényel egy kis ügyességet).

Elromlani nem szokott, a szervizt is csak kétszer látogatta meg – a túlzott használat miatt megtelt a használt tintagyűjtő párnája, valamint lapbehúzó görgőt kellett cserélni, de 5 munkanapon belül már vissza is kaptuk a szerviztől.

Manapság ezek a nyomtatók is ráncfelvarráson estek át, így az új verzió már L365 néven fut, ára jelenleg 61 000 Ft körül mozog.