Mit tudnak az egyedi bögréink?

Benned is felmerült már a kérdés, hogy megéri-e a fényképes bögrénk az árát? Naná!

 

Szóval megéri az árát! Talán kezdjük ott, hogy az egyedi ajándékoknál nincs is tökéletesebb! Hiszen abba mindenki beleteszi szívét-lelkét, egy kicsit a saját stílusát, személyiségét, ötletel rajta, dolgozik vele, örömet próbál szerezni. Nem csak leemeli a polcról a más tervezte, gyártotta készterméket…

Emellett a kerámia bögréink rendkívül jól bírják a mosogatógépben történő mosást – nem csak hasra ütve mondjuk ezt, hanem komoly tesztelésnek vetettük már alá őket! Lassan egy éve használjuk a saját egyedi bögrénket, heti kétszer mossuk mosogatógépben 50 fokon és olyan, mintha új lenne! A kép nem kopott, nem halványult vagy fakult ki rajta – most is élénk, jól látható és csodaszép!

Az ÚJ műanyag(polimer) bögrénk a leejtést tűri meglepően jól, így ideális kicsi kezekbe. Az már csak természetes, hogy BPA-mentes műanyagból készül. Sajnos a mikrót és a mosogatógépet nem szereti, de óvodába, iskolába vagy akár otthonra is tökéletes választás a gyerekek, unokák számára! Lehet névre szóló, fényképes vagy akár óvodai jeles is – csak a képzeleted szabhat határt!

Mint azt már megszokhattad, akár 1 órán belül, helyben elkészítjük neked a bögrét! Kérhetsz fehéret, színváltósat, átlátszó vagy matt üveget, és persze műanyagot is!

 

Ugorj be hozzánk!

 

A BPA(Biszfenol A) hormonháztartást zavaró anyag, mely tudományos kutatások alapján felelőssé tehető rákos megbetegedésekért (prosztata- és mellrák), cukorbetegség kialakulásáért, pajzsmirigy zavarokért, szívbetegségekért, asztmáért, pajzsmirigy rendellenességekért, továbbá hormonális zavarokért, mint például korai serdülésért, elhízásért, meddőségért, emellett születési rendellenességekért, az agyi fejlődés rendellenességeiért és viselkedési zavarokért.